Παράπονα Χιμένεθ για τη διαιτησία στο Κίεβο: «Θα έπαιζαν με 7-8 παίκτες στην Ελλάδα» - iefimerida.gr

Παράπονα Χιμένεθ για τη διαιτησία στο Κίεβο: «Θα έπαιζαν με 7-8 παίκτες στην Ελλάδα»

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Σκασμένος» και θυμωμένος μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από την Ντιναμό Κιέβου, εμφανίστηκε ο τεχνικός της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ, που στάθηκε στην κακή διαιτησία της αναμέτρησης του «Ολιμπίσκι».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ στην κάμερα της Cosmote TV: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ στεναχωρημένος για το αποτέλεσμα, λόγω του παιχνιδιού που κάναμε. Ήμασταν καλύτεροι και στα δύο ματς, όχι μόνο απόψε. Θέλω, όμως, να προσθέσω ότι η διαιτησία δεν ήταν καλή ούτε σήμερα, ούτε στο ματς του ΟΑΚΑ. Νομίζω πως αν η Ντιναμό έπαιζε στο ελληνικό πρωτάθλημα αυτό το ματς, θα είχε μείνει με 7-8 παίκτες. Είμαι πολύ στεναχωρημένος το ξαναλέω, αλλά θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια και την εμφάνισή τους. Κάναμε δύο καλά παιχνίδια, δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι και άδικα σταματάμε εδώ την πορεία μας στην Ευρώπη, αλλά αποχωρούμε υπερήφανοι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Μανόλο Χιμένεθ Ντιναμό Κιέβου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ