Σάλος με το σκονάκι του Τραμπ στην ακρόαση για την βία των όπλων [εικόνες & βίντεο]

Δριμύτατη κριτική δέχτηκε ο Ντόναλντ Τραμπ για το σκονάκι που κρατούσε κατά τη συνάντησή του με τους επιζώντες και τις οικογένειες του μακελειού που σημειώθηκε προ ολίγων ημερών στη Φλόριντα.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ κρατούσε την κάρτα στη διάρκεια της συνάντησης που είχε στο Λευκό Οίκο, ε τις οικογένειες των θυμάτων του γυμνασίου Marjory Douglas Stoneman την προηγούμενη Τετάρτη.

Στην κάρτα φαίνονται οι φράσεις: «Τι θα ήθελες να μάθω από την εμπειρία σου;» και «Τι μπορούμε να κάνουμε για να σας βοηθήσουμε να νιώθετε ασφαλείς;».

Μια φωτογραφία της κάρτας που κρατούσε στα χέρια του ο Τραμπ συγκέντρωσε δριμύτατη κριτική στο διαδίκτυο, με πολλούς να τον κατηγορούν πως προσπαθεί να το παίξει στενοχωρημένος.

Ο πολιτικός σύμβουλος της Χίλαρι Κλίντον, Άνταμ Παρκομένκο έγραψε: «Ο Τραμπ έφερε τις σημειώσεις του στην ακρόαση για την βία των όπλων. Το τελευταίο σημείωμα γράφει: ‘Σας ακούω’».

Ο χρήστης του Twitter, Cveronica, έγραψε: «Τι είδους άνθρωπος χρειάζεται σημειώσεις για να δείξει την ενσυναίσθησή του στα παιδιά που έζησαν τη φρίκη από έναν μανιακό; Παιδιά που έχασαν 17 άτομα από κάποιον που στόχευσε με το AR15».

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Ο Τραμπ χρειαζόταν σκονάκι, γραμμένο από κάποιον άλλον, για να του υπενθυμίσει να λέει ‘σας ακούω’ σε άτομα που επλήγησαν από τη βία των όπλων».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ