Παππάς: «Το μέλλον της ΑΕΚ κρίνεται από τον Νοτιά» - iefimerida.gr

Παππάς: «Το μέλλον της ΑΕΚ κρίνεται από τον Νοτιά»

ΑΕΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πέτρος Παππάς με δηλώσεις του ζήτησε από τον Νίκο Νοτιά να αναλάβει δράση στην ΑΕΚ, ενώ εμφανίστηκε έτοιμος να δώσει το «παρών» στο ραντεβού που κάλεσε ο Γιάννης Βούρος, όμως αμφιβάλλει πως θα πράξουν το ίδιο και οι υπόλοιποι προσκεκλημένοι.

«Αν γίνει η συνάντηση, εγώ θα δώσω το 'παρών', ωστόσο δεν βλέπω πολλές πιθανότητες», τόνισε αρχικώς στην εφημερίδα «Εξέδρα» και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στην παρούσα φάση. Εν πολλοίς το μέλλον της ΑΕΚ κρίνεται από τον κ. Νοτιά. Αυτός είναι που πρέπει να καλύψει το μεγαλύτερο κομμάτι. Είχα προσπαθήσει να έρθω σε επαφή μαζί του πριν δύο εβδομάδες, αλλά ακόμη δεν έχει απαντήσει στο e-mail μου. Τον προέτρεπα να συμμετέχει, αλλά και να φανερώσει τις προθέσεις του. Θεωρώ ότι με μια τέτοια κίνηση θα άνοιγε ενδεχομένως ο δρόμος και για άλλους δανειστές, όπως αυτούς που έχει βρει ο κ. Νικολαΐδης. Εγώ ό,τι ήταν να δώσω, το έδωσα. Και μάλιστα πρώτος. Θυμάστε όλοι τι έγραφαν για βραχνά της Morgan Stanley. Πλέον αυτός δεν υπάρχει».

Για την επιστροφή του ονόματος του Δημήτρη Μελισσανίδη στο προσκήνιο, ο Πέτρος Παππάς δεν γνωρίζει ποιες είναι οι προθέσεις του. «Μιλήσαμε αν θυμάμαι καλά πριν από τρεις εβδομάδες. Δεν είμαι σίγουρος ακριβώς τι θέλει να κάνει ο κ. Μελισσανίδης. Δεν κατάλαβα ακριβώς τις προθέσεις του, γι' αυτό καλύτερα να ρωτήσετε τον ίδιο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ