Τι κοινό έχουν ένας τατουατζής με μία ροκ υπάλληλο βενζινάδικου; - iefimerida.gr

Τι κοινό έχουν ένας τατουατζής με μία ροκ υπάλληλο βενζινάδικου;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, όχι μόνο εμφανισιακά αλλά και και επί της ουσίας, βρίσκουν ένα κοινό σημείο ενδιαφέροντος που σίγουρα δεν είναι το αναμενόμενο.

Η ροκ περσόνα Έλενα Γαζέτα, μια δυναμική γυναίκα με αγάπη για τις μηχανές και την περιπέτεια, τελειώνει την απογευματινή της βάρδια και μπορεί επιτέλους να κρεμάσει στο βενζινάδικο την πινακίδα «Sorry, we are closed» για να χαλαρώσει.

Στην άλλη άκρη της πόλης ο Bua, ένας τατουατζής με πάθος για το σχέδιο, κλείνει την πόρτα του studio και ετοιμάζεται να περάσει μερικές στιγμές ηρεμίας, μακριά από τα μελάνια και τις βελόνες.

Θα φανταζόταν ίσως κανείς πως κοινό τους σημείο θα είναι κάποιο θορυβώδες μπαρ όπου θα απολαύσουν ένα κοκτέιλ ή ένα κλασικό σκληρό ποτό. Κι όμως! Και οι δύο επιλέγουν να χαλαρώσουν στο χώρο τους με ένα ποτήρι κρασί.

Η Έλενα και ο Bua δεν είναι φανταστικοί χαρακτήρες. Είναι πραγματικοί άνθρωποι, που έτυχε να βρεθούν μεταξύ των χιλιάδων επισκεπτών της έκθεσης Οινόραμα στο Ζάππειο Μέγαρο. Είναι μόνο δύο από τα πολλά παραδείγματα οινόφιλων «υπεράνω υποψίας», που όσο και αν δεν θα το πίστευε κανείς, αγαπούν το καλό εμφιαλωμένο κρασί.

Αυτή η διαπίστωση έδωσε την ιδέα στους οργανωτές της μεγαλύτερης έκθεσης κρασιού στην Ελλάδα, το Οινόραμα, να σχεδιάσουν μία καμπάνια με θέμα «το κρασί είναι παντού και πάντα στο Οινόραμα», που παίζει δυνατά στο Διαδίκτυο.

«Το κρασί είναι ένα περίεργο ποτό», λέει ο διοργανωτής της έκθεσης, Ντίνος Στεργίδης. «Αν την ψωνίσεις, όπως λένε, αν δηλαδή αρχίσεις να ασχολείσαι μαζί του, σου γίνεται εμμονή και πριν καλά-καλά το καταλάβεις έχεις γίνει οινόφιλος. Είναι ένα χόμπι με το οποίο ασχολούνται λογής λογής άνθρωποι απ’ όλες τις κοινωνικές τάξεις και ηλικίες. Αυτό είναι που θελήσαμε να δείξουμε με τα δύο βίντεο, που δείχνουν άτομα που δεν ανταποκρίνονται στο κλισέ του οινόφιλου να χαλαρώνουν στο τέλος της ημέρας με ένα ποτήρι κρασί».

Η έκθεση του κρασιού Οινόραμα περιμένει τους οινόφιλους στο Ζάππειο Μέγαρο 10 με 12 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Οινόραμα 2018 ελληνικό κρασί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ