Survivor 2: Εφυγε ο Θωμάς, μπαίνουν 2 νέοι Διάσημοι και 2 νέοι Μαχητές [βίντεο]

Όσο κι αν ο Νικόλας Αγόρου εκνεύρισε τους συμπαίχτες τους, τελικά το κοινό είχε άλλη γνώμη και επέλεξε να διώξει τον Νίκο Θωμά.

Αυτό δεν σημαίνει όμως πως μετά τις κατηγορίες του Αγόρου προς τον Ηλία και τις αναφορές περί υποομάδα, δεν υπήρξαν και αντιδράσεις από κάποιους συμπαίκτες του, οι οποίοι δήλωσαν ανοιχτά πως η συμπεριφορά του τους ενοχλεί.

Ο λόγος για την Ροδάνθη και τον Χάρη, οι οποίοι μετά το συμβούλιο του νησιού της Τρίτης είπαν στην κάμερα πως αυτά που λέει ο Νικόλας τα βγάζει από το μυαλό του.

«Ο καθένας έχει την δικιά του κρίση, δεν είμαστε μικρά παιδάκια για να μας παρακινήσει κάποιος και δεν μπορείς να ονομάσεις υποομάδα τα 3/4 της ομάδα. Εγώ ψήφισα τον Νικόλα γιατί είναι ένα εγωκεντρικό άτομο, λες και του χρωστάμε κάτι», δήλωσε η Ροδάνθη, ενώ στην συνέχεια ο Χάρης μίλησε και αυτός με την σειρά του λέγοντας σχεδόν τους ίδιους χαρακτηρισμούς για τον συμπαίκτη του.

«Κάθεται στην φωτιά... πιάσει αυτό, εκείνο, το άλλο. Είμαστε όλοι ένα, δεν μπορούμε να μιλάμε στον άλλο λες και είναι ο δούλος μας. Δυστυχώς ο Νικόλας βάζει το «εγώ» πάνω από το εμείς και πάνω από όλους και δεν τον ενδιαφέρει καθόλου. Εχω κουραστεί πολύ γιατί έχουμε προσπαθήσει πολλές φορές να του το πούμε», ανέφερε με την σειρά του ο Χάρης, εκφράζοντας ανοιχτά τα παράπονά του.

Από την πλευρά του, ο Νικόλας Αγόρου κατηγόρησε τους συμπαίκτες τους για διπροσωπία, λέγοντας μάλιστα πως είναι ελεγχόμενοι «σαν τα πρόβατα». Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε πως ο Ηλίας έχει πάρει στο πλευρό του τόσο πολύ τον Νίκο που τα κάνουν όλα μαζί, επισημαίνοντας πως ο Ηλίας λειτουργεί με κάποια ανήθικη στρατηγική, χωρίς αξιοπρέπεια.

Ο Ηλίας δεν θα μπορούσε να μείνει χωρίς απάντηση, δίνοντας κι άλλη έκταση στο θέμα. Ο ίδιος επέμεινε στο ότι είναι προσβλητικοί οι χαρακτηρισμοί του Αγόρου, λέγοντας πως κανείς δεν έχει ανάγκη από κανέναν για καθοδήγηση.

Με αυτά τα λόγια, οι Μαχητές πήγαν στο χτεσινό αγώνισμα του επάθλου, όπου ο νικητής θα έτρωγε γιαούρτι, ενάμιση τοστ και θα έπινε και γάλα.

Το αγώνισμα ήταν απλό, οι παίκτες θα έπρεπε ανά δύο να παίξουν ποδόσφαιρο στην άμμο και όποιος έβαζε τα περισσότερα γκολ, θα κέρδιζε και το έπαθλο.

Ωστόσο, ο τραυματισμός του Θοδωρή Θεοδωρόπουλου φαίνεται πως σημάδεψε τον αγώνα και έκανε Μαχητές και Διάσημους να παγώσουν.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης των Μαχητών, σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Μιχάλη Μουρούτσο, έπεσε στην άμμο σφαδάζοντας από τους πόνους.

Όλοι έτρεξαν αμέσως δίπλα του, και φυσικά ο γιατρός της παραγωγής, προκειμένου να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά και να του δώσουν κουράγιο.


Ο Θεοδωρόπουλος φώναζε χαρακτηριστικά «όχι πάλι… όχι πάλι χιαστό… μην το ξαναπεράσω αυτό», μέχρι που ήρθε το ασθενοφόρο και αποχώρησε από τον στίβο μάχης.

Εν τέλει, ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά, με τους Μαχητές να γνωρίζουν ακόμη μία ήττα από τους Διάσημους χάνοντας 10-4 και πηγαίνοντας στην παραλία με άδειο στομάχι.

Μετά το αγώνισμα πάντως, οι Διάσημοι δεν έμειναν ευχαριστημένοι με την ποσότητα του φαγητού, με αποτέλεσμα να μπουν στην διαδικασία να ψηφίσουν ποιοι θέλει να φάνε πάλι και ποιοι όχι.

Εκεί όμως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται πως εκνεύρισε την Ελένη Χατζίδου, καθώς η παρουσιάστρια συμφώνησε μαζί με τα αγόρια να μην φάνε, σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα κορίτσια.

Ετσι εξαιτίας της δεν έφαγε κανείς, με αποτέλεσμα τα κορίτσια να πάρουν στραβά αυτήν της τη κίνηση.

Πεινασμένοι οι Διάσημοι και «μαλωμένοι» οι Μαχητές οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, όπου εκεί ανακοινώθηκε η αποχώρηση του κινηματογραφιστή Νίκου Θωμά, αποτέλεσμα το οποίο και ανακούφισε τον Νικόλα Αγόρου.

Ωστόσο, η έκπληξη ήταν άλλη, καθώς ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως θα εισχωρήσουν καινούργιοι παίκτες στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες του Survivor πως τις επόμενες ημέρες θα προστεθούν από δύο νέα άτομα στην κάθε ομάδα.

«Θα σας πω ένα ακόμα νέο, τα νούμερα θα αλλάξουν σε λίγες μέρες, αφού δύο νέοι παίκτες θα έρθουν να προστεθούν στην κάθε ομάδα. Δύο καινούργιοι παίκτες για τους Διάσημους και δύο καινούργιοι παίκτες για τους Μαχητές.

Γνωρίζαμε από την αρχή και σας το είχαμε πει ότι θα υπάρχουν προσθήκες παικτών. Ήδη είχαμε την προσθήκη της Ζωής και της Κωνσταντίνας. Αυτή τη φορά θα έρθουν δύο σε κάθε ομάδα», είπε ο παρουσιαστής.

Οσον αφορά τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλος, ο ίδιος επανήλθε στον συμβούλιο του νησιού μετά τον τραυματισμό του, λέγοντας πως χτύπησε το γόνατο που είχε κάνει χειρουργείο και πως περιμένει τις ιατρικές εξετάσεις για να δει τι ακριβώς έχει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ