Ιδιωτικές εταιρείες θα «καλύψουν» τα κενά ασφαλείας στην αρχαία Ολυμπία - iefimerida.gr

Ιδιωτικές εταιρείες θα «καλύψουν» τα κενά ασφαλείας στην αρχαία Ολυμπία

Ιδιωτικές εταιρείες θα «καλύψουν» τα κενά ασφαλείας στην αρχαία Ολυμπία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελληνικές εταιρίες φύλαξης αναλαμβάνουν αφιλοκερδώς να καλύψουν τα κενά ασφαλείας που υπάρχουν στους αρχαιολογικούς χώρους.

Μετά τη μεγάλη ληστεία στο μουσείο της αρχαίας Ολυμπίας η βουλευτής της ΝΔ και μέλος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, Διονυσία Αυγερινοπούλου κατέθεσε ερώτηση στην Βουλή για την ανύπαρκτη φύλαξη του μουσείου, ενώ επικοινώνησε με ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης οι οποίες ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημά της για ενίσχυση της ασφάλειας του Μουσείου.

Οι εταιρίες θα παρέχουν εντελώς δωρεάν συστήματα συναγερμών, αλεξίσφαιρα γιλέκα, κάμερες, ασυρμάτους, εξοπλισμό ασφαλείας, ενώ θα κάνουν και σεμινάρια αυτοάμυνας στο προσωπικό.

Μάλιστα οι ιδιώτες δήλωσαν «αποτελεί εθνική υποχρέωσή και πατριωτικό καθήκον η συμβολή μας στην ενίσχυση της ασφάλειας του Μουσείου, είτε με παροχή τεχνογνωσίας είτε με υλικοτεχνική υποδομή, έτσι ώστε να μην επαναληφθούν όσα συνέβησαν μετά την πρόσφατη ληστεία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ