Η Τζένιφερ Λόρενς απαντά στην κριτική γιατί βγήκε στο κρύο με αποκαλυπτικό φόρεμα: Και στο χιόνι θα το έβαζα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Τζένιφερ Λόρενς απαντά στην κριτική γιατί βγήκε στο κρύο με αποκαλυπτικό φόρεμα: Και στο χιόνι θα το έβαζα [εικόνες]

Η Τζένιφερ Λόρενς (Φωτογραφία: AP/ Joel C Ryan)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζένιφερ Λόρενς κατηγόρησε τα ΜΜΕ για σεξιστικά σχόλια, έπειτα από την κριτική γιατί βγήκε στο κρύο με αποκαλυπτικό φόρεμα.

Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός βρέθηκε στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας ταινίας της «Red Sparrow». Για τις ανάγκες φωτογράφισης, επέλεξε ένα μαύρο Versace φόρεμα με τιράντες, βαθύ ντεκολτέ και σκίσιμο. Ομως, κάποια ΜΜΕ σχολίασαν το γεγονός ότι εκείνη ήταν ελάχιστα ντυμένη, ενώ οι συμπρωταγωνιστές της, που πόζαραν δίπλα της, φορούσαν παλτό, υπονοώντας ότι την κακομεταχειρίζονται.

«Ουάου. Δεν ξέρω καν από πού να ξεκινήσω με αυτό το ''Η Τζένιφερ Λόρενς φορά αποκαλυπτικό φόρεμα στο κρύο''. Δεν είναι μόνο εντελώς γελοίο, είμαι τρομερά προσβεβλημένη. Αυτό το Versace φόρεμα είναι υπέροχο, πιστεύετε ότι θα κάλυπτα αυτό το καταπληκτικό φόρεμα με ένα παλτό και ένα μαντήλι; Ημουν έξω για πέντε λεπτά. Θα στεκόμουν και στο χιόνι για αυτό το φόρεμα γιατί αγαπώ τη μόδα και ήταν επιλογή μου», έγραψε στο Facebook η ηθοποιός.

«Αυτό είναι σεξιστικό, αυτό είναι γελοίο, αυτό δεν είναι φεμινισμός», συνέχισε η Λόρενς. «Η υπερβολική αντίδραση σε οτιδήποτε λέει ή κάνει κάποιος, η δημιουργία αντιπαράθεσης για ανόητα, αθώα πράγματα όπως το τι επέλεξα να φορέσω και να μην φορέσω δεν μας πηγαίνουν μπροστά. Αποσπά την προσοχή από τα πραγματικά ζητήματα. Συνέλθετε. Ο,τι βλέπετε να φοράω είναι δική μου επιλογή. Κι αν θέλω να κρυώσω, αυτό είναι επίσης δική μου επιλογή!», κατέληξε.

Η Τζένιφερ Λόρενς απαντά στην κριτική γιατί βγήκε στο κρύο με αποκαλυπτικό φόρεμα: Και στο χιόνι θα το έβαζα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Τζένιφερ Λόρενς απαντά στην κριτική γιατί βγήκε στο κρύο με αποκαλυπτικό φόρεμα: Και στο χιόνι θα το έβαζα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζένιφερ Λόρενς versace φόρεμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ