Μια 93χρονη χορεύει με εκπληκτικό κέφι και γίνεται viral [βίντεο] - iefimerida.gr

Μια 93χρονη χορεύει με εκπληκτικό κέφι και γίνεται viral [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Συνέχισε να προχωράς». Αυτό είναι το μότο ζωής μιας γυναίκας που στα 93 της χρόνια, ξέρει πια καλά ποιο είναι το αληθινό νόημα των πραγμάτων.

Ενα βίντεο που τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει viral σου υπενθυμίζει κάτι πολύ ουσιαστικό: «Μην αφήσεις να χαθεί από τη ζωή σου, αυτό που σε κάνει να χαμογελάς».

Ο χορός δίνει τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης στην 93χρονη Ηelene Z. Miller που στα 93 της χρόνια αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλά μια λεπτομέρεια στο βιογραφικό της ζωής μας.

Η Elizabeth Zanin κάνει προπονήσεις με την 93χρονη Helene τρεις φορές την εβδομάδα, τα τελευταία δύο χρόνια, σε γυμναστήριο στη Nότια Ντακότα των ΗΠΑ.

Η 18χρονη κόρη της Elizabeth Zanin, Joana, ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα βίντεο που μας έκανε να χαμογελάσουμε.

Δείτε το βίντεο με την 93χρονη που έγινε viral, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γιαγιά χορός viral
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ