Κρήτη: Κατέγραφε προσωπικές στιγμές ζευγαριών -Είχε βάλει κρυφά κάμερες στα σπίτια τους - iefimerida.gr

Κρήτη: Κατέγραφε προσωπικές στιγμές ζευγαριών -Είχε βάλει κρυφά κάμερες στα σπίτια τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είχε μπει κρυφά στο σπίτι τους και είχε τοποθετήσει κάμερες με τις οποίες κατέγραφε τις πολύ προσωπικές τους στιγμές.

Ο λόγος για έναν 47χρονο στο Ρέθυμνο ο οποίος χθες συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου, μετά από σχετική καταγγελία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 47χρονος είχε εγκαταστήσει συσκευή καταγραφής και αποθήκευσης εικόνας και ήχου, στις κρεβατοκάμαρες δύο σπιτιών της πολυκατοικίας όπου και ο ίδιος διέμενε και κατέγραφε τα ζευγάρια.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, η συσκευή (καταγραφής και αποθήκευσης εικόνας και ήχου) και ηλεκτρονικός υπολογιστής στον οποίο ήταν αποθηκευμένα αποσπάσματα βίντεο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

Πηγή: ekriti.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρέθυμνο κάμερες σπίτια 47χρονος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ