Παπαθεοδώρου: Να διερευνηθεί ο ρόλος της Βασιλικής Θάνου στην υπόθεση Novartis - iefimerida.gr

Παπαθεοδώρου: Να διερευνηθεί ο ρόλος της Βασιλικής Θάνου στην υπόθεση Novartis

Παπαθεοδώρου: Να διερευνηθεί ο ρόλος της Βασιλικής Θάνου στην υπόθεση Novartis /Φωτογραφία: Intime News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευθεία επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο βουλευτής του κινήματος αλλαγής Θόδωρος Παπαθεοδώρου λέγοντας ότι η σκευωρία στήθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου με εκτελεστικούς βραχίονες, υπουργούς και ολίγιστους δικαστές.

Ο κ.Παπαθεοδώρου ζήτησε εκτός απο τους μάρτυρες να έρθουν για κατάθεση στην επιτροπή ο αναπληρωτής Υπουργός δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου για την οποία όπως είπε πρέπει να διερευνηθεί ο ρόλος της .

Ο βουλευτής του κινήματος αλλαγής εκτίμησε ότι η συγκεκριμένη επιτροπή θα γυρίσει την κλεψύδρα για την αποχώρηση της κυβέρνησης από την εξουσία
«Η λάσπη που κατασκεύασε η κυβέρνηση για τους αντιπάλους της θα την καταπλακώσει . Ο χρόνος της κυβέρνησης τελειώνει η προανακριτική έχει γυρίζει την κλεψύδρα ανάποδα. Θα ξεσκεπάσουμε τους σκευωρούς και τις ύποπτες διαδρομές του βρώμικου 18».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ