Παρασκευόπουλος για προστατευόμενους μάρτυρες: Να μην έρθουν στη Βουλή -Κάποιοι θέλουν να υποστούν μπούλινγκ - iefimerida.gr

Παρασκευόπουλος για προστατευόμενους μάρτυρες: Να μην έρθουν στη Βουλή -Κάποιοι θέλουν να υποστούν μπούλινγκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά της θέσης που διατύπωσαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να έρθουν στη Βουλή και να καταθέσουν χωρίς «κουκούλα» οι προστατευόμενοι μάρτυρες φαίνεται πως τάσσεται ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος.

Οπως ανέφερε στην ομιλία του, κάποιοι θέλουν οι μάρτυρες να υποστούν ένα μπούλινγκ. «Κάποιοι θέλουν να τους φέρουμε εδώ για να δουν εάν είναι ψηλοί, κοντοί, χοντροί ή αδύνατοι, προκειμένου να συμπεράνουν την ταυτότητά τους», είπε ο κ. Παρασκευόπουλος.

Από την αναφορά αυτή συνάγεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προτίθεται να ικανοποιήσει το αίτημα της αντιπολίτευσης προκειμένου να έρθουν για εξέταση από την προανακριτική οι τρεις μάρτυρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ