Survivor 2: Πώς κατέληξαν να είναι υποψήφιοι για αποχώρηση Αγόρου, Τεό και Νίκος Θωμάς [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 2: Πώς κατέληξαν να είναι υποψήφιοι για αποχώρηση Αγόρου, Τεό και Νίκος Θωμάς [βίντεο]

SURVIVOR
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Διάσημοι κέρδισαν για μια ακόμη φορά τον αγώνα ασυλίας και οι Μαχητές αναγκάστηκαν να πάνε στο Συμβούλιο του νησιού προκειμένου να βγάλουν στη σέντρα τρεις δικούς τους παίκτες.

Πριν καταλήξουν στο Συμβούλιο του νησιού πέρασαν από τον αγώνα ατομικής ασυλίας όπου νικητής βγήκε ο Χάρης. Νωρίτερα, ατομική ασυλία, ως καλύτερη παίκτρια, είχε κερδίσει η Ροδάνθη.

Με αυτά τα δεδομένα οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού όπου έγινε το... έλα να δεις.

Στο συμβούλιο του Νησιού η κάλπη βγάζει με επτά ψήφους πρώτον τον Νικόλα Αγόρου, o οποίος μάλιστα θεωρεί ότι οι συμπαίκτες του έχουν επηρεαστεί από τον Ηλία. Η Ροδάνθη ψήφισε τον Θοδωρή και ο Χάρης τον Νίκο Θωμά.

Ο Νικόλας Αγόρου, ο οποίος κατέληξε να είναι υποψήφιος από τις ψήφους των συμπαικτών του, παραξενεύτηκε όταν άκουσε το όνομα του από τον Σάκη Τανιμανίδη. Όταν συνειδητοποίησε πως έχει περισσότερες ψήφους από την Ζωή και του ζητήθηκε να μιλήσει για το αποτέλεσμα, άρχισε να υποστηρίζει ότι βρίσκεται σε αυτή την θέση επειδή κάποιος μέσα στην ομάδα έχει δημιουργήσει μια υποομάδα που δεν κάνει καλό στο σύνολο.

Οι Μαχητές δείχνουν να έχουν διασπαστεί, άλλωστε και πριν το αγώνισμα το κλίμα που κυριαρχούσε στην παραλία δεν ήταν καθόλου καλό. Κάτι που φαίνεται ότι τους στοίχισε και στον αγώνα ασυλίας που απαιτούσε πολύ καλή συνεργασία των παικτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαχητές Survivor Survivor 2 survivorGR Survivor 2018
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ