Βίντεο: Η στιγμή που ο Φερεντίνος λέει τους καρναβαλιστές μ@@@@@ς από το μικρόφωνο (και επιμένει ξανά και ξανά) - iefimerida.gr

Βίντεο: Η στιγμή που ο Φερεντίνος λέει τους καρναβαλιστές μ@@@@@ς από το μικρόφωνο (και επιμένει ξανά και ξανά)

Φωτογραφία: messinialive.gr- O Xρήστος Φερεντίνος στο καλαματιανό καρναβάλι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βίντεο από την στιγμή που αλευρώνουν και βρέχουν με μπύρα τον Χρήστο Φερεντίνο στο καρναβάλι της Καλαμάτας δόθηκε στην δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αποφάσισε να βγει στο δρόμο όπου περνούσαν και οι μασκαράδες για να κάνει την παρουσίαση με αποτέλεσμα μετά από λίγα λεπτά να φύγει καταλερωμένος.

Στο βίντεο φαίνεται τι ακριβώς συνέβη και δόθηκε τόσο μεγάλη έκταση στην παρουσίαση του Χρήστου Φερεντίνου στο καρναβάλι της Καλαματάς, καθώς εκτός από το γεγονός ότι πολλοί ανέφεραν πως ο ίδιος εκνευρίστηκε επειδή τον «έλουσαν» με αλεύρι και μπύρα, μία δημοσιογράφος σε ανάρτησή της είπε χτες πως τους είπε μ@@@ από το μικρόφωνο.

«Πάντα θα υπάρχουν και οι λεγόμενοι, ξέρετε από Μ αρχίζει... χειροκτροτήστε τους κύριε και κύριοι. Τι να κάνουμε υπάρχουν πάντα κι αυτοί. Χειροκτοτήστε την ομάδα έχει άλλο όνομα, αλλά κατά βάθος αυτό είναι», είπε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Φερεντίνος... αναφερόμενος όπως είπε και ο ίδιος στην πιο γνωστή ελληνική βρισιά.

Το βίντεο δεν τελείωσε εκεί, καθώς στη συνέχεια περνάει ένα αυτοκίνητο και ο οδηγός ρίχνει μπύρα στον παρουσιαστή. Τότε ο Χρήστος Φερεντίνος πηγαίνει προς το όχημα και ρίχνει σερπαντίνες στον οδηγό χαμογελώντας, ενώ στη συνέχεια αποχωρεί λέγοντας: «Παραδίδω το μικρόφωνο, πηγαίνω να αλλάξω και θα τα πούμε σε μία ωρίτσα».

Από την πλευρά τους πάντως, ο Χρήστος Φερεντίνος με ανάρτησή του στο Instagram ανέφερε ότι τα περί εκνευρισμού του είναι υπερβολές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ