Ο απίστευτος λόγος που οι γυναίκες στην Ιαπωνία δεν φτιάχνουν ποτέ σούσι | GASTRONOMIE | iefimerida.gr

Ο απίστευτος λόγος που οι γυναίκες στην Ιαπωνία δεν φτιάχνουν ποτέ σούσι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To ΜasterClass είναι αγαπημένη ώρα για τους διαγωνιζόμενους του MasterChef.

Στο MasterClass της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου, καλεσμένος ήταν ο Τόνυ Βρατσάνος, Head sushi chef του Nobu στο «Matsuhisa Athens. Ο σεφ, με τα ιδιαίτερα πιάτα που ετοίμασε, ταξίδεψε τους διαγωνιζόμενους και τους τηλεθεατές μέχρι την Ιαπωνία, αποκαλύπτωντας μυστικά, τιπς και γευστικές συνταγές.

Ο Τόνυ Βρατσάνος με την βοήθεια των παικτών του MasterChef μας μύησε στον θαυμαστό κόσμο των θαλασσινών, χρησιμοποιώντας εντυπωσιακές τεχνικές για την παρασκεύη εκλεκτών πιάτων.

Μια απορία του σεφ Πάνου Ιωαννίδη ήταν αρκετή για να μας μάθει κάτι που μέχρι πρότινος δεν γνωρίζαμε και έχει ενδιαφέρον.

Ο σεφ απευθυνόμενος στον Τόνυ Βράτσανο ρώτησε: «Τόνυ είχα μια απορία πάντα. Δεν έχω δει ποτέ στην Ιαπωνία γυναίκες να φτιάχνουν σούσι. Yπάρχει κάποιος λογος γι’αυτό;».

Ο απίστευτος λόγος που οι γυναίκες στην Ιαπωνία δεν φτιάχνουν ποτέ σούσι, στο bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σούσι σεφ ΤΟΝΥ ΒΡΑΤΣΑΝΟΣ Ιαπωνία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ