Η εκδίκηση του Γκουαρντιόλα - iefimerida.gr

Η εκδίκηση του Γκουαρντιόλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα και η Μπαρτσελόνα ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι στο τρίτο μέρος των «clasico», για τα ημιτελικά του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα. Μετά το μπρα ντε φερ μεταξύ των δύο προπονητών στη συνέντευξη τύπου, η μονομαχία στο χορτάρι του Μπερναμπέου έδειξε πως το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο των μπλαουγκράνα υπερισχύει ακόμα του ποδοσφαίρου σκοπιμότητας των μερένχες.Μετά το διάλειμμα του Copa Del Rey, o Λιονέλ Μέσι πήρε το όπλο του και με 2 γκολ -το ένα καλύτερο απ’ το άλλο- έβαλε το… ενάμισι πόδι της Μπαρτσελόνα στον τελικό του Champions League!

Ένα δυνατό μαρκάρισμα του Πέπε στον Άλβες (61') κόστισε την αποβολή τόσο του ίδιου, όσο και του Μουρίνιο που διαμαρτυρήθηκε!

Νωρίτερα -σε επεισόδια που σημειώθηκαν κατά την επιστροφή των ομάδων στα αποδυτήρια, αποβλήθηκε και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ