Η Fergie εκτέλεσε τον αμερικανικό εθνικό ύμνο σε πιο... σέξι τόνο στο All Star Game -Γέλαγαν οι παίκτες [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Fergie εκτέλεσε τον αμερικανικό εθνικό ύμνο σε πιο... σέξι τόνο στο All Star Game -Γέλαγαν οι παίκτες [βίντεο]

Η Fergie εκτέλεσε τον αμερικανικό εθνικό ύμνο σε πιο... σέξι τόνο στο All Star Game /Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έναν πιο... ερωτικό τρόπο τραγούδησε τον αμερικανικό εθνικό ύμνο η Fergie, με αποτέλεσμα όχι μόνο να προκαλέσει συζήτηση αλλά και γέλια.

Η τραγουδίστρια κλήθηκε να εκτελέσει τον αμερικανικό εθνικό ύμνο πριν την έναρξη του All Star Game το βράδυ της Κυριακής.

Και η Fergie το έκανε, αλλά όχι εκτελώντας τον στην κλασική του μορφή. Προτίμησε μια πιο... σέξι εκδοχή του με αποτέλεσμα να βάλουν τα γέλια ακόμη και οι παίκτες του ΝΒΑ.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε και η ίδια η τραγουδίστρια παραδέχθηκε ότι δεν ήταν το καλύτερο που μπορούσε να κάνει. «Μου αρέσει το ρίσκο αλλά πραγματικά η εκτέλεσή μου δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αγαπώ την πατρίδα μου και ειλικρινά προσπαθώ για το καλύτερο» δήλωσε στο TMZ.

Η Fergie εκτέλεσε τον αμερικανικό εθνικό ύμνο σε πιο... σέξι τόνο στο All Star Game -Γέλαγαν οι παίκτες [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Η Fergie εκτέλεσε τον αμερικανικό εθνικό ύμνο σε πιο... σέξι τόνο στο All Star Game -Γέλαγαν οι παίκτες [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες: ΑΡ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ fergie All Star Game
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ