Ο Φέντερερ ξανά στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις - iefimerida.gr

Ο Φέντερερ ξανά στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις

Φωτογραφία: AΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρότζερ Φέντερερ επέστρεψε στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις.

Η ATP ανακοίνωσε σήμερα η νέα λίστα της για την καινούρια εβδομάδα και ο Ελβετός τενίστας ξεκινάει την 303η εβδομάδα του στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στην ηλικία των 36 ετών και ενώ έχουν μεσολαβήσει περισσότερα από 14 χρόνια από τότε που αναρριχήθηκε για πρώτη φορά στο Νο1.

Η επιστροφή του Φέντερερ στο Νο 1 για πρώτη φορά μετά τις 4 Νοεμβρίου 2012, δηλαδή ύστερα από 5 χρόνια και 106 ημέρες, ξεκίνησε πριν από 13 μήνες, όταν βρισκόταν στο Νο 17, ενώ στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι σήμερα μετράει 64 νίκες σε 69 αγώνες, συμπεριλαμβανομένων εννέα τίτλων σε 10 τελικούς.

Ο Φέντερερ άφησε στο Νο 2 τον Ναδάλ, ενώ ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ ανέβηκε στο Νο 4, «ρίχνοντας» στο Νο 5 τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Στην πρώτη δεκάδα και συγκεκριμένα στο Νο 9 ανέβηκε ο Νοτιοαφρικανός Κέβιν Άντερσον. Στο μεταξύ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε δύο θέσεις σε σχέση με το προηγούμενο επταήμερο και βρίσκεται πλέον στο Νο 80 με 678 βαθμούς. Από εκεί και πέρα, ο Ελληνοαυστραλός Νικ Κύργιος παραμένει στο Νο 15 με 2.395 βαθμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρότζερ Φέντερερ τένις κατάταξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ