Στο Μακροχώρι Ημαθίας έκαψαν τον καρνάβαλο... Μπουτάρη [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Στο Μακροχώρι Ημαθίας έκαψαν τον καρνάβαλο... Μπουτάρη [εικόνες & βίντεο]

φωτογραφίες: veriotis.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καρναβαλιστές έδωσαν το απόγευμα της Κυριακής το καθιερωμένο ραντεβού στο Μακροχώρι για τη λήξη της αποκριάς και το κάψιμο του Καρνάβαλου.

Είθισται ο Βασιλιάς Καρνάβαλος να αντιπροσωπεύει επώνυμα πρόσωπα, κυρίως της πολιτικής, που απασχολούν αρνητικά την επικαιρότητα.

Με αφετηρία το πρώην Δημαρχείο, οι καρναβαλιστές παρέλασαν έως την πλατεία «Καστοριανών», όπου εκεί, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βαλάντης Κεχαΐδης, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σοφιανίδης και ο δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Κουλουριώτης, έβαλαν φωτιά στον Βασιλιά Καρνάβαλο, που φέτος είχε την «μορφή» του Μπουτάρη.

Στο Μακροχώρι Ημαθίας έκαψαν τον καρνάβαλο... Μπουτάρη  [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Οπως αναφέρει το veriotis.gr οι πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη για την αλλαγή του ονόματος του αεροδρομίου «Μακεδονία», καθώς και η στάση που κράτησε απέναντι στη διοργάνωση των συλλαλητηρίων για την ονοματοδοσία των Σκοπίων, ήταν αρκετά για να τον ρίξουν... στην πυρά!

Στο Μακροχώρι Ημαθίας έκαψαν τον καρνάβαλο... Μπουτάρη  [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Στο Μακροχώρι Ημαθίας έκαψαν τον καρνάβαλο... Μπουτάρη  [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση

Με το που άρπαξε για τα καλά η φωτιά και ο Βασιλιάς Καρνάβαλος τυλίχτηκε στις φλόγες, ακολούθησε αποκριάτικο ξεφάντωμα, με ζωντανή παραδοσιακή μουσική, καθώς και άφθονο κρασί και εδέσματα, που πρόσφεραν στον κόσμο οι διοργανωτές.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν η δημοτική κοινότητα Μακροχωρίου, ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου και Ντόπιων Μακροχωρίου, με τη συνδιοργάνωση του 1ου, 2ου
και 3ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Μακροχωρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ