Αντετοκούνμπο: Αν δεν έπαιζα μπάσκετ, θα ήμουν σεκιούριτι σε κλαμπ - iefimerida.gr

Αντετοκούνμπο: Αν δεν έπαιζα μπάσκετ, θα ήμουν σεκιούριτι σε κλαμπ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (Φωτογραφία: AP/ Phelan M. Ebenhack)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι έτοιμος για το All Star Game του NBA, που θα γίνει τα ξημερώματα της Δευτέρας. Πώς θα ήταν όμως η ζωή του αν δεν έπαιζε μπάσκετ;

Η απάντηση του 23χρονου σταρ των Μιλγουόκι Μπακς ήταν αφοπλιστική, σε σχετική ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου. «Μάλλον θα ήμουν σεκιούριτι σε κλαμπ!», είπε.

Χαρακτήρισε ασύλληπτη αγωνιστική εμπειρία το ενδεχόμενο να δουλέψει το καλοκαίρι με τον Κόμπι Μπράιαντ. «Θέλω να κάνω τα πάντα για να κερδίζω και ο Κόμπι έχει την mamba mentality. Έχει πέντε δαχτυλίδια και μπορεί να σου δώσει ό,τι χρειάζεται για να γίνεις ηγέτης», είπε, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Οσο για το All Star Game, συμπλήρωσε: «Ευχαριστώ πολύ τους Έλληνες για τη στήριξή τους. Ελπίζω να απολαύσουν το παιχνίδι και εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να εκπροσωπήσω την Ελλάδα όσο καλύτερα μπορώ! Το μόνο που εύχομαι είναι να μην καρφώσει ο ΛεΜπρόν από πάνω μου».

«Είναι πέρα από τη φαντασία μου! Θα παίξω σε δεύτερο All-Star Game, θα έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω το βραβείο του MVP και κουβαλάω μια ομάδα στις πλάτες μου. Το αποδέχομαι σαν άνθρωπος και σαν παίκτης. Αυτό που θέλω είναι να γίνομαι καλύτερος. Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος, προσπαθώ συνεχώς να βελτιώνομαι», δήλωσε ακόμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Αντετοκούνμπο NBA All Star Game
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ