Ο Τζέιμι Φοξ δεν σηκώνει κουβέντα για τα προσωπικά του -Εφυγε από συνέντευξη μόλις τον ρώτησαν για την Κέιτι Χολμς [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Τζέιμι Φοξ δεν σηκώνει κουβέντα για τα προσωπικά του -Εφυγε από συνέντευξη μόλις τον ρώτησαν για την Κέιτι Χολμς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εβγαλε τα ακουστικά, περίμενε να του αφαιρέσουν το μικρόφωνο, γύρισε την πλάτη στην κάμερα και έφυγε.

Με αυτόν τον τρόπο αντέδρασε ο Τζέιμι Φοξ, όταν τον ρώτησαν σε «ζωντανή» συνέντευξη για την Κέιτι Χολμς. Φήμες θέλουν τους δυο τους να είναι ζευγάρι από το 2013, αλλά μόλις πρόσφατα άρχισαν τις δημόσιες εμφανίσεις. Εκείνος όμως είχε καμία διάθεση να μιλήσει για την καλή του.

Ο Φοξ έδινε συνέντευξη για το NBA All-Star Celebrity Game και κάποια στιγμή ο δημοσιογράφος θεώρησε καλό να αναφερθεί στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τον ηθοποιό να παίζει μπάσκετ με την Χολμς, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

«Ξέρω ότι προετοιμάστηκες και είδα φωτογραφίες. Έπαιξες μπάσκετ με την Κέιτι Χολμς του Αγίου Βαλεντίνου;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος. Αυτό ήταν αρκετό για τον Φοξ, ο οποίος- χωρίς να χάσει το χαμόγελό του- απλά σηκώθηκε και έφυγε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζέιμι Φοξ Κέιτι Χολμς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ