Εργάτης σκοτώθηκε, από κατάρρευση σκηνής, στην περιοδεία της Λάουρα Παουζίνι - iefimerida.gr

Εργάτης σκοτώθηκε, από κατάρρευση σκηνής, στην περιοδεία της Λάουρα Παουζίνι

Εργάτης χάνει τη ζωή του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας εργάτης τριάντα ενός ετών έχασε τη ζωή του, από κατάρρευση μέρους της μεταλλικής σκηνής του παλέ ντε σπόρ του Ρέτζιο Καλάμπρια, κατά τη διάρκεια περιοδείας της ιταλίδας σταρ, Λάουρα Παουζίνι. Πρόκειται για τον Ματτέο Αρμελίνι, ο οποίος βοηθούσε να στηθεί η σκηνή, όταν αυτή κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος.

Τα βαριά μεταλλικά δοκάρια και οι σωλήνες τραυμάτισαν θανάσιμα τον Αρμελίνι, ενώ άλλοι δυο εργάτες που τραυματίσθηκαν σε διάφορα σημεία του σώματος, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Καλαβρίας. Πρόκειται να πάρουν εξιτήριο σε περίπου ένα μήνα.

«Όλα έγιναν μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Βρέθηκα κάτω τραυματισμένος και δεν κατάλαβα, ούτε πώς συνέβη. Νόμιζα, ότι ήταν σεισμός» δήλωσε ένας από τους δυο εργάτες που εισήχθησαν στο νοσοκομείο.

Οι έρευνες θα πρέπει τώρα να εξακριβώσουν, αν το τραγικό συμβάν οφείλεται στο ότι το παρκέ του παλέ ντε σπόρτ «Παλακαλαφιόρε» δεν μπόρεσε να σηκώσει το βάρος της όλης δομής ή αν έγιναν λάθη στη συναρμολόγηση και σύνδεση των σωλήνων.

«Πρόκειται για ένα ολικό, φοβερό πένθος. Είναι κάτι το σπαραχτικό. Εμείς που είμαστε η οικογένειά σου, σε κάθε περιοδεία, υποκλινόμαστε και σε χαιρετάμε. Γειά σου Ματτέο» έγραψε η Λάουρα Παουζίνι, στην σελίδα της, στο Facebook.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ