«Αυτός με το "7" στην πλάτη» -Η αποθέωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από τους Ουκρανούς - iefimerida.gr

«Αυτός με το "7" στην πλάτη» -Η αποθέωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από τους Ουκρανούς

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπήκε στο 51' του αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου και άλλαξε τη ροή του αγώνα.

Ο λόγος για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, που με την είσοδό του στο παιχνίδι του Europa League έκανε τα πάντα: ντρίμπλαρε όποιον ήθελε, πάσαρε, απείλησε, μέχρι και το γκολ της «Ένωσης» από τα δικά του πόδια προήλθε.

Όπως ήταν λογικό, η εμφάνισή του προκάλεσε συζητήσεις στο στρατόπεδο της ουκρανικής ομάδας, ένα μέλος της οποίας αναφέρθηκε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια στον Έλληνα άσο.

«Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε πολλά πράγματα, αντίθετα οι αλλαγές της ΑΕΚ βοήθησαν πολύ. Ειδικά ο παίκτης με τον αριθμό 7 στη φανέλα είναι πολύ καλός. Πρέπει να τον προσέξουμε στη ρεβάνς», ήταν τα λόγια τού Ντερλίς Γκονσάλες στο sport24.

Του ανθρώπου που, με τη σειρά του, «σέρβιρε» στον Τσιχανκόφ για να ανοίξει το σκορ χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ, για λογαριασμό των Ουκρανών.

Πέρα από τον Λάζαρο όμως, ο Γκονσάλες μίλησε και για τις πιθανότητες πρόκρισης στον επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης. «Παίζουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο δίπλα μας. Ελπίζουμε να έρθουν έτσι τα πράγματα και να προκριθούμε στην επόμενη φάση», ήταν τα λόγια του.

Ενώ για την αγωνιστική απραξία της ομάδας του και τον κόσμο της, ανέφερε: «Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας ύστερα από πολύ καιρό. Παίξαμε αρκετά φιλικά προετοιμασίας. Προφανώς και δεν είναι το ίδιο. Αλλά η εικόνα που δείξαμε ήταν συμπαγής. Ελπίζουμε το γήπεδο στον επαναληπτικό να γεμίσει, για να αισθανθεί η ΑΕΚ την έδρα μας. Αλλά η πρόκριση σε κάθε περίπτωση θα κριθεί από τη δουλειά στο γήπεδο», κατέληξε ο Λατινοαμερικανός παίκτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ