Αρκούδα άσσος στο Κουνγκ Φου [βίντεο] - iefimerida.gr

Αρκούδα άσσος στο Κουνγκ Φου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το φανταστικό Κουνγκ Φου Πάντα, μια αληθινή ρώσικη αρκούδα που ζει σε ζωολογικό κήπο της Σιβηρίας, έρχεται να επιδείξει τη μαεστρία της στις πολεμικές τέχνες.

Ο Παμίρ, όπως ονομάζεται η αρκούδα, κάθεται ήρεμος στο κλουβί του παίζοντας με ένα ξύλινο μπαστούνι το οποίο γυρνά με περίσσια επιδεξιότητα γύρω από το λαιμό του, περνώντας το από τη μία πατούσα στην άλλη, δημιουργώντας έτσι ουρές κόσμου που στέκονται έξω από το κλουβί του για να θαυμάσουν τις κινήσεις του που θα ζήλευε κι ο Μπρους Λι.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του ζωολογικού κήπου, ο Παμίρ ξεκίνησε να παίζει με το ξύλινο μπαστούνι από όταν ήταν μόλις μερικών μηνών, και σήμερα, 7 χρόνια μετά, έχει τελειοποιήσει τις κινήσεις του. Εκτός από το μπαστούνι, του αρέσει επίσης να παίζει με τενεκεδάκια, ρόπαλα του μπέιζμπολ και σανίδες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ