Η Air France ακύρωσε πτήση για τη Συρία λόγω «έκκρυθμης κατάστασης» - iefimerida.gr

Η Air France ακύρωσε πτήση για τη Συρία λόγω «έκκρυθμης κατάστασης»

Air France
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρωτοστατεί η Air France στο εμπάργκο κατά της Συρίας ανακοινώνοντας τη ματαίωση των επιβατικών πτήσεων προς τη Δαμασκό λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στη χώρα.

«Η πτήση ΑF 570 Παρίσι-Δαμασκός ματαιώνεται εξαιτίας της κατάστασης στη Συρία», δήλωσε εκπρόσωπος της Air France. Η πτήση ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στις 13:40 τοπική ώρα (14:40 ώρα Ελλάδας) ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό τι θα αποφασίσει η εταιρεία και για τις υπόλοιπες πτήσεις αυτής της εβδομάδας.

Σύμφωνα με τον ίδιο εκπρόσωπο, η πτήση της επιστροφής που επρόκειτο ν΄αναχωρήσει από τη Δαμασκό στις 23:15 τοπική ώρα και θα έφθανε στο Παρίσι στις 05:35 αύριο το πρωί, επίσης ματαιώνεται.

«Η Air France δεν έχει ακόμα αποφασίσει για τις δυο άλλες πτήσεις που προβλέπονται γι΄αυτήν την εβδομάδα (Πέμπτη και Σάββατο). Παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή την κατάσταση στη Συρία», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον προηγούμενο μήνα είχε αποφασιστεί εμπάργκο στις πτήσεις από τη Συρία, ώστε αυτές να μην μπορούν να προσγειωθούν σε ευρωπαϊκό έδαφος. Το εμπάργκο αφορούσε μόνο τις εμπορευματικές πτήσεις καθώς τυχόν επέκταση του μέτρου και στις επιβατικές πτήσεις θα εμπόδιζε τους ξένους υπηκόους να εγκαταλείψουν τη χώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ