Στολές με νοίκι αντί 100 ευρώ στο καρναβάλι τις Πάτρας -Τραβηγμένες τιμές - iefimerida.gr

Στολές με νοίκι αντί 100 ευρώ στο καρναβάλι τις Πάτρας -Τραβηγμένες τιμές

Φωτογραφίες: Eurokinissi- Μασκαράδες στο πατρινό καρναβάλι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε ρεκόρ σπάνε οι τιμές στις ενοικιάσεις αποκριάτικων στολών για το Πατρινό Καρναβάλι φέτος.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, υπάρχουν περιπτώσεις όπου ιδιοκτήτες χρεώνουν τις στολές ακόμη και 100 ευρώ ανά άτομο ( την ώρα που οι στολές κυμαίνονται στα 40 ευρώ), ενώ για να συγκαλύψουν το μεγάλο κόστος προβάλουν ως άλλοθι και άλλες παροχές που περιλαμβάνει η συμμετοχή κάποιου στο δικό τους γκρουπ.

Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις, όπου οι στολές νοικιάζονται με κόστος 60 ευρώ, ενώ φέτως κάποιος θα δεις τις τιμές των αποκριάτικων στολών στα ύψη εξαιτίας των υπεράριθμων πληρωμάτων που θέλουν να παρελάσουν φέτος στο καρναβάλι.

Πάντως, η συμμετοχή αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ, καθώς όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους τα μέλη της γνωμοδοτική και της καρναβαλικής επιτροπής και φέτος υπάρχουν πληρώματα τα οποία θα ξεπερνούν τα 2.500 μέλη, με τα κέρδη για τους αρχηγούς να ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ