Γέννησε και τα τρία της παιδιά στις 29 Φεβρουαρίου! - iefimerida.gr

Γέννησε και τα τρία της παιδιά στις 29 Φεβρουαρίου!

γενέθλια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες μπήκε μια μητέρα από την Γιούτα των ΗΠΑ, καθώς τα τρία από τα πέντε παιδιά που έχει γεννήσει, έχουν έρθει στον κόσμο στις 29 Φεβρουαρίου, με διαφορά τεσσάρων ετών το ένα από το άλλο.

Η Λουίζ Εστές γέννησε την περασμένη Τετάρτη – 29 Φεβρουαρίου – την μικρή Τζέιντ, το πρώτο κορίτσι της οικογένειας. Οι πιθανότητες του να γεννηθεί κάποιος στις 29 Φεβρουαρίου είναι 1 στις 1500, ωστόσο αυτή η οικογένεια τινάζει τα προγνωστικά στον αέρα, καθώς το 1ο, το 3ο και το 5ο παιδί γεννήθηκαν τη συγκεκριμένη ημέρα. Τα αδέρφια της Τζέιντ, Ρέμινγκτον και Χαβιέρ, ήρθαν επίσης στον κόσμο στις 29 Φεβρουαρίου, του 2008 και 2004 αντίστοιχα.

Ο Χαβιέρ γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου από καθαρή τύχη. Ωστόσο, η Λουίζ παραδέχεται ότι οι άλλες δύο περιπτώσεις έγιναν με κάποιο βαθμό σκοπιμότητας, ενώ η γυναίκα γέννησε την Τζέιντ 5 ημέρες αργότερα από το προγραμματισμένο, ώστε η μικρή να γεννηθεί στις 29 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ