Πρεμιέρα για τις «Διαβολογυναίκες» -Καβογιάννη και Κωνσταντίνου υπέροχες στη σκηνή [εικόνες] - iefimerida.gr

Πρεμιέρα για τις «Διαβολογυναίκες» -Καβογιάννη και Κωνσταντίνου υπέροχες στη σκηνή [εικόνες]

NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρχές 1950. Δύο γυναίκες -μια σύζυγος που έχει απατηθεί και μια ερωμένη που έχει προδοθεί- ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σκοτώσουν τον άνδρα που τις καταδυναστεύει. Τέλειο έγκλημα ή ατέρμονος εφιάλτης;

Οι «Διαβολογυναίκες», το φιλμ-νουάρ του Ανρί-Ζορζ Κλουζό «Les Diaboliques» μεταφέρεται στο θέατρο σε διασκευή του Νίκου Σταυρακούδη και της Σάρας Γανωτή, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πάρι Μέξη.

Δύο από τις αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, η Μαρία Καβογιάννη και η Καίτη Κωνσταντίνου ενσαρκώνουν τις ηρωίδες μιας ιστορίας με συνεχείς ανατροπές, σασπένς και ένταση.

Η παράσταση έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου στο θέατρο «Τζένη Καρέζη» και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να καταγράψει στιγμές τους επί σκηνής (μαζί τους ο Νίκος Αρβανίτης, ο Σωτήρης Τσακομίδης, ο Δημήτρης Λιόλιος και ο Μιχάλης Προσπαθόπουλος).

Οι δύο ηθοποιοί συνδέονται μια βαθιά φιλία που τις ακολουθεί από τα χρόνια που ακόμα σπούδαζαν υποκριτική.

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα της παράστασης, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ