Ο Θ. Δρίτσας φαβορί για πρόεδρος της προανακριτικής για τη Novartis - iefimerida.gr

Ο Θ. Δρίτσας φαβορί για πρόεδρος της προανακριτικής για τη Novartis

Φωτογραφία: Intimenews

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της Κοινοβουλευτικής μάχης - την επόμενη εβδομάδα- για τη συγκρότηση της Προανακριτικής Επιτροπής όσον αφορά την υπόθεση Novartis.

Χθες, συνεδρίασε το Προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και όπως προκύπτει από τις συζητήσεις που έγιναν εκεί, οι εκπρόσωποι του κόμματος που στελεχώσουν την Επιτροπή αναμένεται να επιλεγούν βάσει συγκεκριμένων παραμέτρων. Πιο συγκεκριμένα, αναζητούνται ισχυρά πολιτικά στελέχη, στελέχη με επιστημονική κατάρτιση στον χώρο της υγείας (λόγω και του αντικειμένου) και βέβαια νομικοί.

Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι πολλά (όπως των κ.κ. Χρήστου Μαντά και Σπύρου Λάππα) και θα ακολουθήσουν τηλεφωνικές επαφές μέχρι να καταλήξουν στην τελική σύνθεση.

Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης κ. Νίκο Παρασκευόπουλο, να προκρίνεται για τη θέση του εισηγητή στη συζήτηση της προσεχούς Τετάρτης και τον κ. Θοδωρή Δρίτσα να είναι φαβορί για τη θέση Προέδρου στην Προανακριτική Επιτροπή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ