Τα μαλλιά του πρίγκιπα Χάρι αραιώνουν -Σκέφτεται να κάνει μεταμόσχευση, μετά το γάμο - iefimerida.gr

Τα μαλλιά του πρίγκιπα Χάρι αραιώνουν -Σκέφτεται να κάνει μεταμόσχευση, μετά το γάμο

Ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ στην τελευταία τους εμφάνιση στο Εδιμβούργο. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βλέποντας εδώ και χρόνια τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ, να κάνει φαλάκρα, ο Χάρι αποφάσισε να λάβει πιο δραστικά μέτρα.

Τα μαλλιά του πρίγκιπα Χάρι αραιώνουν -Σκέφτεται να κάνει μεταμόσχευση, μετά το γάμο  | iefimerida.gr 0

Οι στενοί του φίλοι μάλιστα, έχουν ορκιστεί να κρατήσουν μυστικό το σχέδιό του. Αλλά λέγεται πως η Μέγκαν Μαρκλ στηρίζει πολύ την απόφασή του να κάνει εμφύτευση μαλλιών, η οποία και θα κοστίσει περίπου 57.000 ευρώ. Σε παρόμοια θεραπεία έχει υποβληθεί και ο ηθοποιός Μάθιου ΜακΚόναχι.

Τα μαλλιά του πρίγκιπα Χάρι αραιώνουν -Σκέφτεται να κάνει μεταμόσχευση, μετά το γάμο  | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με την Daily Star, ο πρίγκιπας Χάρι θα κάνει μεταμόσχευση μαλλιών μετά τον γάμο του με την Μέγκαν, τον Μάιο, ώστε η νέα του κόμμωση να μην κλέψει την παράσταση.

Τα μαλλιά του πρίγκιπα Χάρι αραιώνουν -Σκέφτεται να κάνει μεταμόσχευση, μετά το γάμο  | iefimerida.gr 2

Μια πηγή κοντά στον Χάρι αποκάλυψε: «Ο Χάρι γνωρίζει πως πως τα γονίδια είναι κληρονομικά και πως κι αυτός με τη σειρά του θα κάνει φαλάκρα. Έχει παρατηρήσει πως στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, έχει αρχίσει να σχηματίζεται φαλάκρα. Είναι ένας μοντέρνος πρίγκιπας και θέλει να δείχνει νέος όσο το δυνατόν περισσότερο».

Και προσθέτει: «Η Μέγκαν τον βοήθησε σε όλο αυτό το θέμα επειδή πολλοί φίλοι της στο Χόλιγουντ καταφεύγουν σε αυτές τις θεραπείες, τις οποίες και βρίσκουν εκπληκτικές. Τον έχει φέρει σε επαφή με έναν κορυφαίο σε αυτόν τον τομέα, που έχει αλλάξει τη ζωή σε μεγάλους αστέρες της Αμερικής, οπότε σίγουρα θα το τολμήσει. Μάλιστα, ελπίζει να προβεί σε αυτή τη δαπανηρή διαδικασία αργότερα μέσα στο έτος, όταν περάσει όλη η αναταραχή του γάμου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ