Η Rolls Royce επισημοποίησε το όνομα Cullinan για το SUV της - iefimerida.gr

Η Rolls Royce επισημοποίησε το όνομα Cullinan για το SUV της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To πρώτο SUV στην ιστορία της Rolls Royce θα πάρει τελικά το όνομα του πιο μεγάλου διαμαντιού κορυφαίας ποιότητας που έχει βρεθεί μέχρι σήμερα, του Cullinan.

Το Cullinan λοιπόν, το οποίο η βρετανική εταιρεία που ανήκει στον όμιλο της BMW, αναφέρει ως High-Sided Vehicle, θα είναι το δεύτερο μοντέλο μετά τη Phantom που θα βασίζεται στο καινούργιο αλουμινένιο πλαίσιο με την ονομασία «Arhitecture of Luxury». Ο κινητήρας του θα είναι ο κλασικός V12 των 6.750 κυβικών που κινεί και την 8η γενιά της Phantom, ενώ το μήκος του αναμένεται να είναι γύρω στα 5,50 μέτρα. Στα χαρακτηριστικά της εμφάνισής του θα συγκαταλέγονται και οι θηριώδεις ζάντες των 22 ιντσών.

H παρουσίαση του Rolls Royce Cullinan στο ευρύ κοινό θα γίνει κατά τη διάρκεια του 2018, ενώ ως είθισται θα έχουν προηγηθεί παρουσιάσεις τους στο κλειστό κύκλο των πιστών πελατών της μάρκας. Που δεν θα έχουν φυσικά κανένα πρόβλημα να καταβάλουν κάτι λιγότερο από 400.000 ευρώ για να αποκτήσουν το πιο πολυτελές SUV του κόσμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Rolls Royce Cullinan SUV
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ