Ποιος είναι ο «νταής» σύμβουλος του Ερντογάν που αποκάλεσε την Ελλάδα «μύγα» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ποιος είναι ο «νταής» σύμβουλος του Ερντογάν που αποκάλεσε την Ελλάδα «μύγα» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιγκίτ Μπουλούτ είναι διάσημος στην Τουρκία. Υπήρξε για πολλά χρόνια δημοσιογράφος, αρθρογράφος, επιτελικό στέλεχος σε πολλά media group και μάλιστα είχε και δική του εκπομπή στην τηλεόραση.

Τώρα είναι σύμβουλος του Ερντογάν και διακρίνεται για τις εθνικιστικές κορώνες και τις απειλές που εκτοξεύει εναντίον της Ελλάδας.

Πρόσφατα αποκάλεσε την Ελλάδα «μύγα που τα βάζει με έναν γίγαντα» και διατύπωσε την περίεργη θεωρία ότι... οι ΗΠΑ θα βάλουν την Ελλάδα να επιτεθεί στην Τουρκία.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που προκαλεί. Εχει παρελθόν ο Γιγκίτ Μπουλούτ. Εχει απειλήσει τους Έλληνες, αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ότι «θα σπάσει τα πόδια και τα χέρια σε όποιον τολμήσει να ανέβει στα Ίμια».

Έχει αναφερθεί ειρωνικά στον Αλέξη Τσίπρα ότι είναι άνθρωπος των δανειστών, ενώ αποκαλεί τον Ευκλείδη Τσακαλώτο «Αγγλο υπουργό».

Για το παρελθόν του νταή συμβούλου, δείτε το βίντεο του iefimerida:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ερντογάν Ιμμια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ