Τόσκας: Μονιμοποιούνται οι πυροσβέστες 5ετούς θητείας - iefimerida.gr

Τόσκας: Μονιμοποιούνται οι πυροσβέστες 5ετούς θητείας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τροπολογία που θα προβλέπει ότι οι εποχικοί πυροσβέστες θα συνεχίσουν να απασχολούνται και στην τρέχουσα αντιπυρική περίοδο, «φέρνει» στη Βουλή η κυβέρνηση.

Στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βέττα, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας ανέφερε πως η τροπολογία θα κατατεθεί σύντομα, ενώ τον Απρίλιο μονιμοποιούνται στο Πυροσβεστικό Σώμα 2.183 πυροσβέστες, οι οποίοι υπηρετούσαν ως πενταετούς θητείας.

«Σε συνεργασία με το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης εντάσσονται στο μόνιμο προσωπικό. Η έναρξη έχει προδιαγραφεί για τον Απρίλιο του 2018, σε ενάμιση μήνα. Γίνεται αυτή τη στιγμή η τελική επεξεργασία για την έκδοση της ΚΥΑ και στη συνέχεια θα εκδοθεί το προεδρικό διάταγμα, που είναι κάτι τελείως τυπικό, για την πλήρη ένταξη αυτών των ανθρώπων», ανέφερε ο κ. Τόσκας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ