H Ολίβια Κούλπο ποζάρει γυμνή στο Sports Illustrated, σε μια φωτογράφιση εμπνευσμένη από το κίνημα #MeToo [εικόνες] - iefimerida.gr

H Ολίβια Κούλπο ποζάρει γυμνή στο Sports Illustrated, σε μια φωτογράφιση εμπνευσμένη από το κίνημα #MeToo [εικόνες]

Instagram/loveliviaculpo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H 25χρονη Αμερικανίδα Ολίβια Κούλπο φωτογραφήθηκε γυμνή για την πρώτη της εμφάνιση στο περιοδικό Sports Illustrated, για το τεύχος Swimsuit.

Είναι ηθοποιός, μοντέλο, παρουσιάστρια και έχει στεφθεί Μις Υφήλιος το 2012. H Ολίβια Κούλπο πήρε μέρος στη γυμνή φωτογράφιση που έχει τίτλο «In Her Own Words», έχοντας γραμμένες λέξεις στο σώμα της, όπως «γυναίκα», «δύναμη», «φόβος», «αγάπη», «μεταμόρφωση», «πόνος».

To γνωστό περιοδικό αποφάσισε να προσαρμοστεί στην μετά #MeToo εποχή και αποφάσισε να εκδώσει ένα τεύχος διαφορετικό από τα προηγούμενα.

Με αφορμή το γνωστό κίνημα που μιλά για την σεξουαλική παρενόχληση, τα μοντέλα του Sports Illustrated Swimsuit χρησιμοποιούν το φετινό τεύχος ως μέσο για να μιλήσουν για θέματα που είναι σημαντικά για τις γυναίκες.

Δείτε την εντυπωσιακή φωτογράφιση της Ολίβια Κούλπο για το Sports Illustrated στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολίβια Κούλπο sports illlustrated #metoo
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ