Challenge Cup: «Αγκαλιά» με την πρόκριση ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Challenge Cup: «Αγκαλιά» με την πρόκριση ο Ολυμπιακός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πλέον αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο final 4 του Challenge Cup έκανε ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-1 της Μενέν στο Βέλγιο στον πρώτο προημιτελικό και πλέον έχουν την ευκαιρία να «σφραγίσουν» το «εισιτήριο» στου Ρέντη, όπου θέλουν δύο σετ για να προκριθούν.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ φουριόζος στο πρώτο σετ και από την αρχή πήρε κεφάλι στο σκορ. Μετά το 10-13 οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν την απόδοσή τους κι έχοντας μια διαφορά τουλάχιστον έξι πόντων, τη διατήρησαν έως το τέλος (25-17).

Στο δεύτερο σετ οι Βέλγοι ανέβασαν την απόδοση τους και μετά το 7-7 επέβαλαν με σωστές επιθέσεις το παιχνίδι τους. Προηγήθηκαν 10-7 και στη συνέχεια 15-8, κατακτώντας το σετ με 25-16, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο τρίτο σετ ο Ολυμπιακός ήταν σαφώς πιο συγκεντρωμένος. Είχε από την αρχή τα ηνία του αγώνα και έχοντας σταθερή απόδοση προηγήθηκε ξανά στα σετ με 2-1 (25-22). Το τέταρτο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο ? πόντο και κανείς δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ.

Το ματς ήταν για γερά νεύρα, αλλά ο Ολυμπιακός βρήκε λύσεις στο τέλος. Την ώρα που η μπάλα "έκαιγε" και το σκορ ήταν 20-21 οι Πειραιώτες με συνεχόμενους πόντους πήραν το σετ με 25-21.

Τα σετ: 17-25, 25-16, 22-25, 21-25

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Challenge cup
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ