Champions League: Ανατροπή της Ρεάλ Μαδρίτης (3-1) με την Παρί, «τυφώνας» (0-5) η Λίβερπουλ [βίντεο] - iefimerida.gr

Champions League: Ανατροπή της Ρεάλ Μαδρίτης (3-1) με την Παρί, «τυφώνας» (0-5) η Λίβερπουλ [βίντεο]

Φωτογραφία: Champions League
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντυπωσιακή η Ρεάλ Μαδρίτης, γύρισε από την «κόλαση» του 0-1 στον... παράδεισο του 3-1!

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης βρέθηκε να χάνει στο 33' από το γκολ του Ραμπιό, αλλά πριν το ημίχρονο είχε φέρει το ματς στα ίσια με το πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο. Και αποφάσισε να... χτυπήσει στο τέλος. Στο 83' ο Κριστιάνο Ρονάλντο με... κόντρα και τύχη έκανε το 2-1, ενώ ο Μαρσέλο τρία λεπτά μετά έγραψε το τελικό 3-1. Ενα καλό σκορ ενόψει της ρεβάνς στο Παρίσι, αν και η Παρί εντός έδρας αποκτά άλλη δυναμική. Ωστόσο, η Ρεάλ έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Την ίδια ώρα, η Λίβερπουλ σχεδόν... πέρασε. Η ομάδα του Κλοπ πέρασε από την Πορτογαλία με το εντυπωσιακό 0-5 απέναντι στην Πόρτο και «καθάρισε» την πρόκριση. Μεγάλο ματς από το Μανέ με τρία γκολ (25', 53', 85'), ενώ σκόραραν στο 29' ο Σαλάχ και στο 70' ο Φιρμίνο.

TA ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ