Η «βασίλισσα» του σκι ψάχνει... ταίρι μέσω Twitter -«Βροχή» οι προτάσεις

Οσα μετάλλια κι αν κερδίσεις, τι να τα κάνεις αν δεν έχεις κάποιον δίπλα σου; Κάπως έτσι σκέφτηκε η Λίντσεϊ Βον, που βγήκε στο... κυνήγι μέσω των social media.

Η Αμερικανίδα σταρ του σκι, που εντυπωσιάζει τόσο με τις επιδόσεις της στις χιονισμένες πλαγιές όσο και με την εξωτερική της εμφάνιση, απευθύνθηκε στους σχεδόν 1 εκατ. followers της στο Twitter για να βρει ταίρι.

«Προφανώς είναι η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου... Το ξέχασα γιατί είμαι στους Ολυμπιακούς αγώνες και είμαι μόνη. Υπάρχει κάποιος άλλος μόνος εκεί έξω που θέλει να γίνει ο βαλεντίνος μου;», έγραψε στο Twitter, συμπληρώνοντας το hashtag #worthashot (αξίζει να προσπαθήσω).

So apparently it’s Valentine’s Day....I forgot all about it because I’m at the #Olympics and I’m single. Anyone else out there single and want to be my valentine? #worthashot

Εννοείται πως οι προτάσεις έπεσαν... βροχή. Αμέτρητοι οι άνδρες που θέλουν μια θέση στο πλευρό της, που της έστελναν από ποιήματα μέχρι φωτογραφίες με τα κατοικίδιά τους. Πάντως, η πρώην του Τάιγκερ Γουντς- είχε δύο χρόνια σχέση, έως το 2015, με τον σταρ του γκολφ- δεν διάλεξε κάποιον μέχρι τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λίντσεϊ Βον σκι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ