Η «βασίλισσα» του σκι ψάχνει... ταίρι μέσω Twitter -«Βροχή» οι προτάσεις - iefimerida.gr

Η «βασίλισσα» του σκι ψάχνει... ταίρι μέσω Twitter -«Βροχή» οι προτάσεις

Η Λίντσεϊ Βον (Φωτογραφία: AP/ Marco Tacca)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσα μετάλλια κι αν κερδίσεις, τι να τα κάνεις αν δεν έχεις κάποιον δίπλα σου; Κάπως έτσι σκέφτηκε η Λίντσεϊ Βον, που βγήκε στο... κυνήγι μέσω των social media.

Η Αμερικανίδα σταρ του σκι, που εντυπωσιάζει τόσο με τις επιδόσεις της στις χιονισμένες πλαγιές όσο και με την εξωτερική της εμφάνιση, απευθύνθηκε στους σχεδόν 1 εκατ. followers της στο Twitter για να βρει ταίρι.

«Προφανώς είναι η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου... Το ξέχασα γιατί είμαι στους Ολυμπιακούς αγώνες και είμαι μόνη. Υπάρχει κάποιος άλλος μόνος εκεί έξω που θέλει να γίνει ο βαλεντίνος μου;», έγραψε στο Twitter, συμπληρώνοντας το hashtag #worthashot (αξίζει να προσπαθήσω).

So apparently it’s Valentine’s Day....I forgot all about it because I’m at the #Olympics and I’m single. Anyone else out there single and want to be my valentine? #worthashot

Εννοείται πως οι προτάσεις έπεσαν... βροχή. Αμέτρητοι οι άνδρες που θέλουν μια θέση στο πλευρό της, που της έστελναν από ποιήματα μέχρι φωτογραφίες με τα κατοικίδιά τους. Πάντως, η πρώην του Τάιγκερ Γουντς- είχε δύο χρόνια σχέση, έως το 2015, με τον σταρ του γκολφ- δεν διάλεξε κάποιον μέχρι τώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λίντσεϊ Βον σκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ