Το ΚΚΕ κήρυξε τον πόλεμο κατά του «κινήματος της πατάτας» [εικόνα] - iefimerida.gr

Το ΚΚΕ κήρυξε τον πόλεμο κατά του «κινήματος της πατάτας» [εικόνα]

ΚΚΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eνώ μέρα με τη μέρα το «κίνημα της πατάτας» εξαπλώνεται και σε άλλα είδη, το ΚΚΕ αντιδρά στα κινήματα κατά των μεσαζόντων αφού «αποπροσανατολίζουν τους μικρούς φτωχούς αγρότες και τους απομακρύνουν από το αγροτικό κίνημα».

Ενώ το κίνημα εξαπλώνεται και σε άλλα είδη πλην της πατάτας, ο Περισσός «κήρυξε τον πόλεμο» κατά των «αστικών ΜΜΕ» που στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν τους μικρούς φτωχούς αγρότες.

Το γραφείο Τύπου του Κόμματος, αναφέρει μάλιστα χαρακτηριστικά πως «με πρωταγωνιστές τα ΜΜΕ των μεγαλοεπιχειρηματιών και την ενθάρρυνση της συγκυβέρνησης εξελίσσεται μια νέα, ανήθικη εκστρατεία προπαγάνδας για την εξαπάτηση του λαού με τον κωδικό "κίνημα της πατάτας". Παίζουν και αξιοποιούν τον πόνο των φτωχών λαϊκών στρωμάτων που καθημερινά αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης».

«Ο στόχος προβολής του "κινήματος της φθηνής πατάτας" είναι ίδιος με εκείνον της προβολής του λεγόμενου κινήματος των πλατειών. Αποπροσανατολισμός των μικρών φτωχών αγροτών παραγωγών, απομάκρυνσή τους από το αγροτικό κίνημα με προσανατολισμό ρήξης με τα μονοπώλια και την ΕΕ».

Το κείμενο καταλήγει σε κλήση για συσπείρωση γύρω από το ΚΚΕ προκειμένου «ο λαός να μπορεί να απολαμβάνει τον πλούτο που παράγει».

Φυσικά το κείμενο του Κομμουνιστικού Κόμματος δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους χρήστες του Ίντερνετ, οι οποίοι δημιούργησαν την παρακάτω σατιρική εικόνα η οποία έχει κάνει ήδη το γύρο του Διαδικτύου.

Το ΚΚΕ κήρυξε τον πόλεμο κατά του «κινήματος της πατάτας» [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ