Έκρηξη στο κτίριο του πρωθυπουργικού γραφείου στην Άγκυρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Έκρηξη στο κτίριο του πρωθυπουργικού γραφείου στην Άγκυρα [εικόνες]

Άγκυρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη σήμερα σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από το κτίριο όπου στεγάζεται το πρωθυπουργικό γραφείο στην Αγκυρα, σχεδόν μια ώρα πριν από την προγραμματισμένη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στο συγκεκριμένο χώρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας άνθρωπος, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.

Η έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 8:45 π.μ τοπική ώρα.

Σύμφωνα με το NTV, η αυτοσχέδια βόμβα αυτού του τύπου χρησιμοποιείται από διάφορες ένοπλες οργανώσεις στην Τουρκία κι έχει στόχο να προκαλέσει περισσότερο θόρυβο παρά θύματα.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες στην περιοχή για τυχόν ύπαρξη άλλων βομβιστικών μηχανισμών. Η βόμβα είχε τοποθετηθεί σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων που χρησιμοποιείται τόσο από το πρωθυπουργικό γραφείο όσο και από το Εφετείο, το οποίο βρίσκεται εκεί.

Την περασμένη Πέμπτη, δεκαέξι άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από έκρηξη βόμβας στην Κωνσταντινούπολη που πυροδοτήθηκε με τηλεχειρισμό. Η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ.

Έκρηξη στο κτίριο του πρωθυπουργικού γραφείου στην Άγκυρα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Έκρηξη στο κτίριο του πρωθυπουργικού γραφείου στην Άγκυρα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Έκρηξη στο κτίριο του πρωθυπουργικού γραφείου στην Άγκυρα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Έκρηξη στο κτίριο του πρωθυπουργικού γραφείου στην Άγκυρα [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ