Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνήγορος των «Δεν Πληρώνω» -Θα κάνουν μήνυση κατά της συμβολαιογράφου και της ΕΛ.ΑΣ [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνήγορος των «Δεν Πληρώνω» -Θα κάνουν μήνυση κατά της συμβολαιογράφου και της ΕΛ.ΑΣ [βίντεο]

EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μηνύσεις απαντούν οι «Δεν Πληρώνω» στις προσαγωγές των μελών τους από την αστυνομία.


Συγκεκριμένα με συνήγορο την Ζωή Κωνσταντοπούλου τα μέλη των «Δεν Πληρώνω» αναμένεται να υποβάλλουν μήνυση τόσο κατά της συμβολαιογράφου για τη διεξαγωγή παράνομων πλειστηριασμών, όσο και κατά της ΕΛ.ΑΣ. για παράνομη βία.

Το tweet της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Βρίσκομαι στη ΓΑΔΑ για να υπερασπιστώ τα 8 μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω, που εναντιώθηκαν σε παράνομο ηλεκτρονικό πλειστηριασμό κ έχουν προσαχθεί χωρίς κατηγορία. Ζητήσαμε να υποβάλουμε μηνύσεις κ να ενημερωθεί ο Εισαγγελέας. Εν όψει #Eurogroup η Κυβέρνηση δίνει διαπιστευτήρια

Τι έγραψε στο facebook ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος

Οι πρώτες προσαγωγές μετά το νόμο για την παρεμπόδιση των πλειστηριασμών

Υπενθυμίζεται πως πλέον προβλέπεται αυτεπάγγελτη δίωξη σε όποιον προκαλεί απλή σωματική βλάβη ή απειλή με βία ή άλλη παράνομη πράξη ή παράλειψη σε υπάλληλο πλειστηριασμού που διενεργείται κατά τη διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης. Αυτό σημαίνει ότι στην περίπτωση που η συμβολαιογράφος υποβάλει μήνυση τότε θα τα μέλη των «Δεν Πληρώνω» θα βρεθούν στη φυλακή.

Δείτε το βίντεο απο την στιγμή της προσαγωγής των μελών του Δεν Πληρώνω απο την αστυνομία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ