Εκκενώθηκε αεροπλάνo στο αεροδρόμιο του Χίθροου- Λόγω σοβαρού ατυχήματος - iefimerida.gr

Εκκενώθηκε αεροπλάνo στο αεροδρόμιο του Χίθροου- Λόγω σοβαρού ατυχήματος

Φωτογραφία: AP- Το αεροδρόμιο του Χίθροου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκκενώθηκε ένα από τα αεροπλάνα στο αεροδρόμιο του Χίθροου στο Λονδίνο μετά από ένα σοβαρό ατύχημα το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αφορά δυο μέλη του προσωπικού.

Ένας εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Λονδίνου δήλωσε στην Daily Mail: «Μετά από ένα περιστατικό στο αεροδρόμιο που αφορά δύο μέλη του προσωπικού, διεξάγεται έρευνα και η αστυνομία είναι στο σημείο για να δει τι ακριβώς συνέβη. Αυτό το περιστατικό δεν έχει καμία σχέση με τους επιβάτες και δεν αναμένεται να έχει επιπτώσεις στις μετακινήσεις σήμερα».

Σύμφωνα με νέες δηλώσεις που έκανε εκπρόσωπος, το σοβαρό ατύχημα περιλαμβάνει δύο οχήματα που βρίσκοντα εντός του διάδρομου απογείωσης.

Στο σημείο βρίσκονται και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, ενώ το περιστατικό συνέβη στις 8 το πρωί στο terminal 5.

Από το ατύχημα ένας άνδρας περίπου 40 χρονών έχει μεταφερθεί σε κοντινό νοσοκομείο στο Δυτικό Λονδίνο. Δεν υπάρχουν πληροφορίες, ωστόσο για την κατάσταση της υγείας του. Ο δεύτερος τραυματίας έλαβε τις πρώτες βοήθειες στο σημείο που συνέβη το ατύχημα.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, οι επιβάτες έμειναν μέσα στο αεροπλάνο της πτήσης BA710 για περίπου μία ώρα . «Έβλεπες παντού μπλε φωτάκια και η περιοχή είχε περικυκλωθεί από περιπολικά και ασθενοφόρα», δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας στην Daily Telegraph.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ