Κλήρωση Basketball Champions League: Με Νίμπουρκ η ΑΕΚ, κόντρα στην Καρσίγιακα ο ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Κλήρωση Basketball Champions League: Με Νίμπουρκ η ΑΕΚ, κόντρα στην Καρσίγιακα ο ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έγινε η κλήρωση για τη φάση των «16» του Basketball Champions League.

Πρώτος έμαθε αντίπαλο ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» θα αντιμετωπίσει την Καρσίγιακα, με το πρώτο παιχνίδι στην έδρα του. Σαφώς δύσκολος αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ η τουρκική ομάδα.

Η ΑΕΚ θα κοντραριστεί με τη Νίμπουρκ, σαφώς ευκολότερη αντίπαλο. Οι Τσέχοι μπορεί να κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στον όμιλό τους, αλλά σίγουρα δεν «τρομάζουν» την «Ένωση».

Ναντέρ - Μπάνβιτ, Όλντενμπουργκ - Λούντβιγκσμπουργκ, Ζιελόνα Γκόρα - Μονακό, Μπαϊρόιτ - Μπεσίκτας, Μούρθια - Τενερίφη, Νεπτούνας - Στρασμπούρ τα άλλα ζευγάρια για τη φάση των «16».

Όσο για τη φάση των «8», η κλήρωση για την οποία έγινε και αυτή σήμερα, θα έχουμε:

  • Νικητής Ναντέρ - Μπάνβιτ vs νικητής Ζιελόνα Γκόρα - Μονακό
  • Νικητής ΠΑΟΚ - Καρσίγιακα vs νικητής Μούρθια - Τενερίφη
  • Νικητής ΑΕΚ - Νίμπουρκ vs νικητής Νεπτούνας - Στρασμπούρ
  • Νικητής Όλντενμπουργκ - Λούντβιγκσμπουργκ vs νικητής Μπαϊρόιτ - Μπεσίκτας

Με απλά λόγια, ο ΠΑΟΚ έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο από την ΑΕΚ, καθώς ακόμα κι αν περάσει στους «8», θα τεθεί αντιμέτωπος με ισπανική ομάδα και αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η Τενερίφη είναι η κάτοχος του τροπαίου.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ είναι το φαβορί κόντρα στη Νίμπουρκ, ενώ αν καταφέρει να προκριθεί στους «8», θα κληθεί πιθανότατα να αντιμετωπίσει τη Στρασμπούρ, με την οποία ήταν στον ίδιο όμιλο. Στη Γαλλία η «Ένωση» είχε χάσει δύσκολα (80-78), όπως όμως και στο ΟΑΚΑ (87-88).

Οι διπλές αναμετρήσεις για τη φάση των «16» έχουν προγραμματιστεί για τις 6-7/3 με τις ρεβάνς στις 13-14/3. Τα προημιτελικά θα διεξαχθούν 27-28 Μαρτίου και 3-4 Απριλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Basketball Champions League αεκ ΠΑΟΚ κλήρωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ