Champions League: Τιτανομαχία στη Μαδρίτη, Ρεάλ vs Παρί Σεν Ζερμέν - iefimerida.gr

Champions League: Τιτανομαχία στη Μαδρίτη, Ρεάλ vs Παρί Σεν Ζερμέν

Φωτογραφία: UEFA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η στιγμή που περίμεναν όλοι μετά την κλήρωση για τους «16» του Champions League έφτασε.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται απόψε (21:45, ΕΡΤ1, Cosmote Sports TV) την Παρί Σεν Ζερμέν, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο «Μπερναμπέου» και στους σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ.

Η «βασίλισσα» θέλει να κλείσει τις πληγές της μέσω της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, την οποία και έχει κατακτήσει δύο σερί φορές, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να μην υπολογίζει στον Ντάνι Καρβαχάλ που είναι τιμωρημένος, ενώ ο Βαγιέχο είναι τραυματίας.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Παρί, Γιουνάι Έμερι, δεν θα έχει στη διάθεσή του στον Τραπ, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Κουρζάβα, Μότα και Καβάνι.

Οι Γάλλοι προέρχονται από πέντε σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ η Ρεάλ έχει στα τελευταία πέντε ματς τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα (από τη Λεγανές του Σιόβα).

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Πόρτο φιλοξενεί τη Λίβερπουλ. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν έχει στην αποστολή τους Φελίπε και Ντανίνο, με τον Αμπουμπακάρ να είναι ακόμη αμφίβολος, ενώ ο Κλοπ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Τσαν και Κλάιν, με τους Γκόμεζ και Κλαβάν να μη θεωρούνται δεδομένοι στα πλάνα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ