Το αξεσουάρ της Κέιτ που έχει προκαλέσει παράκρουση στις φαν της -Κοστίζει 1 λίρα - iefimerida.gr

Το αξεσουάρ της Κέιτ που έχει προκαλέσει παράκρουση στις φαν της -Κοστίζει 1 λίρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καθετί που φοράει η δούκισσα του Κέμπριτζ γίνεται ανάρπαστο μέσα σε λίγες ώρες.

Ωστόσο, μετά το τελευταίο της επίσημο ταξίδι στη Σουηδία και τη Νορβηγία, φαίνεται πως οι θαυμαστές της σπεύδουν να αγοράσουν ένα μάλλον λιγότερο λαμπερό από τα αντικείμενα που φόρεσε η Κέιτ – το ταπεινό διχτάκι μαλλιών.

Η εταιρεία Superdrug ανακοίνωσε μια άνοδο στις πωλήσεις του παλιομοδίτικου αξεσουάρ με κόστος μόλις μίας λίρας, αφού αποκαλύφθηκε ως το μυστικό πίσω από τους άψογους κότσους της δούκισσας.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι πωλήσεις του συγκεκριμένου αντικειμένου αυξήθηκαν σχεδόν κατά 40% την εβδομάδα που ακολούθησε από την επιστροφή της από την επίσημη περιοδεία.

Η Μεγκ Πότερ, επικεφαλής ομορφιάς της Superdrug, δήλωσε: «Μερικές φορές τα κλασικά είναι τα καλύτερα και το διχτάκι είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πώς μια απλή ιδέα μπορεί να επιτύχει τα καλύτερα αποτελέσματα – χωρίς την ανάγκη για υψηλή τεχνολογία ή πανάκριβα υλικά».

Και φαίνεται πως το διχτάκι δεν είναι το μόνο τέχνασμα που κρύβει στο μανίκι της η Κέιτ όταν πρόκειται για τα μαλλιά της.

Η κομμώτρια της δούκισσας, Αμάντα Κουκ Τάκερ, ανάρτησε μια φωτογραφία με τα εργαλεία και τα προϊόντα της, πριν την επίσκεψη στη Νορβηγία και τη Σουηδία. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται 13 βούρτσες, έξι χτένες και δύο πιστολάκια.

Ο κομμωτής διασημοτήτων Τζέισον Κόλιερ, δήλωσε στο Femail, για τη φωτογραφία: «Δεν με εκπλήσσει που η κομμώτρια της Κέιτ έχει τόσα πολλά προϊόντα εν όψει του βασιλικού ταξιδιού. Περιμένουμε από την Κέιτ να δείχνει άψογη και λαμπερή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ