Survivor: Τι απαγορεύει η παραγωγή στους παίκτες -Το αποκάλυψαν Λάουρα-Βασάλος [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Τι απαγορεύει η παραγωγή στους παίκτες -Το αποκάλυψαν Λάουρα-Βασάλος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απαγόρευση που είχαν από την παραγωγή και ισχύει και στο φετινό Survivor αποκάλυψε η Λάουρα Νάργες.

Η πρώην παίκτρια των Διάσημων ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και αναφέρθηκε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία προσπαθούσε να πιάσει κουβέντα με τη Ζωή, η οποία, όμως, δεν της έδινε καμία σημασία.

Η Λάουρα αποκάλυψε πως κάτι παρόμοιο έκανε η Ειρήνη Κολιδά στην Σόφη Πασχάλη, παρόλο που δεν επιτρεπόταν. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε, από την πλευρά του, πως η παραγωγή είχε απαγορεύσει σε όλους τους παίκτες να μιλάνε με τους αντίπαλους καθ’ όλη τη διάρκεια των αγωνισμάτων.

«Θυμάμαι μας έλεγε πέρυσι η Σόφη ότι το έκανε συνέχεια και η Κολιδά. Και η Σόφη ήταν σε μια κατάσταση ότι “πρέπει να συγκεντρωθώ τώρα”. Μίλαγε, ενώ δεν επιτρεπόταν αυτό γιατί είναι χωριστές οι δύο ομάδες, αλλά ξεχνιέσαι. Είναι η μία πλευρά που θέλει να σπάσει τον πάγο και η άλλη πλευρά που λειτουργεί με το “χρειάζομαι τη συγκέντρωσή μου αυτή τη στιγμή” και έτσι μάλλον λειτουργεί και η Ζωή», είπε η Λάουρα Νάργες.

«Όντως δεν επιτρεπόταν να μιλάτε μεταξύ σας;», ρώτησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε: «Και στον πάγκο που καθόμασταν δίπλα δίπλα απαγορευόταν να πιάσουμε συζήτηση ή έστω και μια ερώτηση να κάνουμε στην αντίπαλη ομάδα».

Πηγή βίντεο: zappit.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor απαγόρευση παραγωγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ