Το... έκαψε για το διαζύγιο -Εβαλε φωτιά στο νυφικό της, πούλησε τα πράγματα του πρώην [βίντεο] - iefimerida.gr

Το... έκαψε για το διαζύγιο -Εβαλε φωτιά στο νυφικό της, πούλησε τα πράγματα του πρώην [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν βγήκε το διαζύγιό της, η Μπριάνα Μπράρκσντεϊλ δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια. Πούλησε τα πράγματα του πρώην της και μετά έβαλε φωτιά στο νυφικό της.

Η 34χρονη από το Τέξας με αναρτήσεις της στο Craigslist και το Facebook καλούσε τον κόσμο στο «παζάρι» που οργάνωσε στο γκαράζ της, για να γιορτάσει ότι «επιτέλους μπόρεσα να χωρίσω τον άχρηστο, άπιστο και βίαιο σύζυγό μου».

Πούλησε λοιπόν όλα τα υπάρχοντα του πρώην συζύγου της, μεταξύ άλλων ένα σαλόνι, ένα μεγάλο κρεββάτι, όλα τα αντικείμενα της κουζίνας και κάποια ρούχα. Σύμφωνα με την ίδια όλα αυτά τα πράγματα τα είχε πληρώσει η ίδια, γιατί εκείνος έχασε τη δουλειά του εξαιτίας αδικήματος που διέπραξε.

Η... μεγάλη στιγμή όμως ήταν όταν έβαλε φωτιά στο νυφικό της, την ώρα που κάποιοι που είχαν συγκεντρωθεί εκεί επευφημούσαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διαζύγιο νυφικό Τέξας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ