Τζιτζικώστας για Μπουτάρη: Παίζει τον ρόλο του «χρήσιμου ηλίθιου» - iefimerida.gr

Τζιτζικώστας για Μπουτάρη: Παίζει τον ρόλο του «χρήσιμου ηλίθιου»

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο Γιάννης Μπουτάρης επιλέγει να παίξει τον ρόλο του “χρήσιμου ηλίθιου”», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο twitter ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας διατύπωσε την εκτίμηση ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης «επιλέγει να παίξει τον ρόλο του "χρήσιμου ηλιθίου"», προκειμένου «να πάρει το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ για δήμαρχος Θεσσαλονίκης».

«Λυπάμαι για τον κ. Μπουτάρη», λέει.

«Η ιστορία όμως έχει δείξει ότι όσοι έπαιξαν αυτόν τον ρόλο, "χρήσιμοι" ήταν για λίγο καιρό μόνο, μετά παρέμειναν απλώς "ηλίθιοι"», σημειώνει στη συνέχεια.

Λυπάμαι για τον Γιάννη Μπουτάρη ο οποίος προκειμένου να πάρει το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ για δήμαρχος, επιλέγει να παίξει το ρόλο του «χρήσιμου ηλιθίου». Η ιστορία όμως έχει δείξει ότι όσοι έπαιξαν αυτόν το ρόλο, «χρήσιμοι» ήταν για λίγο καιρό μόνο, μετά παρέμειναν απλώς «ηλίθιοι»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ