Μπουκώρος (ΝΔ): Η Τουλουπάκη σαλαμοποίησε τις καταθέσεις για Novartis - iefimerida.gr

Μπουκώρος (ΝΔ): Η Τουλουπάκη σαλαμοποίησε τις καταθέσεις για Novartis

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O βουλευτής της ΝΔ επεσήμανε σε δηλώσεις του ότι ηη εισαγγελέας διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη έπρεπε, όταν «σκόνταψε» σε πολιτικά πρόσωπα, να κλείσει τον φάκελο και να τον στείλει στη Βουλή.


«Η κα. Τουλουπάκη, κάθε φορά που κατά τη διάρκεια της έρευνας για τη Novartis “σκόνταφτε” σε κάποιο πολιτικό πρόσωπο, έπρεπε να κλείσει το φάκελο μέχρι εκείνη τη στιγμή και να τον στείλει στη Βουλή» τόνισε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος.

Σημείωσε, όμως, ότι η εισαγγελέας έκανε το ακριβώς αντίθετο, και «λάμβανε σαλαμοποιημένες καταθέσεις των μαρτύρων, οι οποίοι κάθε φορά που πήγαιναν έλεγαν και άλλον έναν πολιτικό».

Όσον αφορά στους προστατευόμενους μάρτυρες, υποστήριξε ότι «ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός έπρεπε να φέρει την υπογραφή και ενός αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι ορθώς εδόθη αυτός ο χαρακτηρισμός για τον οποιοδήποτε μάρτυρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ