Συνάντηση Βούτση με τη νέα πρέσβη του Λιβάνου στη Βουλή - iefimerida.gr

Συνάντηση Βούτση με τη νέα πρέσβη του Λιβάνου στη Βουλή

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI//ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικόλαος Βούτσης, δέχθηκε σήμερα τη νέα Πρέσβη του Λιβάνου στη χώρα μας, κυρία Dona Barakat.

O κ. Βούτσης καλωσορίζοντας την κυρία Barakat αναφέρθηκε στα αισθήματα φιλίας και εμπιστοσύνης που διέπουν τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες τονίζοντας πως «πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε από κοινού για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή».

Η Πρέσβης του Λιβάνου αναφέρθηκε από την πλευρά της στις εξαιρετικές σχέσεις ανάμεσα στους λαούς των δύο χωρών και τόνισε πως «θα θέλαμε αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί και να ενισχυθεί κυρίως ανάμεσα στο Λίβανο, την Κύπρο και την Ελλάδα».

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης η Γ΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κυρία Αναστασία Χριστοδουλοπούλου, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Λιβάνου κ. Δημήτρης Ρίζος και ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής κ. Κώστας Αθανασίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ