Οι Μπέκαμ ξετρελάθηκαν με τον Salt Bae και τους μαθαίνει την κίνηση με το αλάτι [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι Μπέκαμ ξετρελάθηκαν με τον Salt Bae και τους μαθαίνει την κίνηση με το αλάτι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λάτρεις του νέου εστιατορίου του διάσημου Τούρκου σεφ Salt Bae στη Νέα Υόρκη, δηλώνουν ο πρώην ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ μαζί με το γιο του, Μπρούκλιν.

Μάλιστα, τη Δευτέρα, ο Ντέιβιντ αποφάσισε να πάει μαζί με όλη την οικογένεια στο εστιατόριο Nusr-et του Τούρκου σεφ που έχει γίνει viral τις τελευταίες εβδομάδες, λόγω των υψηλών τιμών, των μικροσκοπικών μερίδων αλλά και εξαιτίας του γεγονότος πως ο σεφ δεν φορά γάντια την ώρα που πιάνει το κρέας, με αποτέλεσμα να δεχθεί μια επίσκεψη από την υγειονομική υπηρεσία της πόλης.

Thank you for a great Lunch ... Pleasure to meet you and hell of an experience @nusr_et @romeobeckham @cruzbeckham #harperseven @mrbobbyrich See you in Miami

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham) στις 12 Φεβ, 2018 στις 12:25 μμ PST

Αναρτώντας βίντεο στο Instagram, ο 42χρονος Μπέκαμ φαίνεται να απολαμβάνει μια μπριζόλα με ένα επικίνδυνα κοφτερό μαχαίρι από τον ίδιο τον Salt Bae, προτού ο γιος του δοκιμάσει την περίφημη τεχνική του αλατίσματος.

Οι Μπέκαμ ξετρελάθηκαν με τον Salt Bae και τους μαθαίνει την κίνηση με το αλάτι [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Στο πρώτο βίντεο, ο Ντέιβιντ περιμένει υπομονετικά την μπριζόλα του καθώς οΤούρκος σεφ, Νουσρέτ Γκοκτσέ, ετοιμάζει το υπέροχο γεύμα τους.

Πρώτα ακονίζει το μαχαίρι του και στη συνέχεια κόβει την μπριζόλα επάνω στο ξύλο κοπής ενώ κοιτά με έντονο βλέμμα την κάμερα, με αποτέλεσμα ο Ντέιβιντ να εντυπωσιάζεται. Συνεχίζει να κόβει την μπριζόλα χωρίς να κοιτά καν, και μετά κάνει την κίνηση – υπογραφή του, αλατίζοντας το κρέας προτού δώσει ένα κομμάτι στον Ντέιβιντ με το μαχαίρι.

Οι Μπέκαμ ξετρελάθηκαν με τον Salt Bae και τους μαθαίνει την κίνηση με το αλάτι [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Σε ένα δεύτερο βίντεο που ανέβασε στη σελίδα του ο Salt Bae, οι γιοι του Ντέιβιντ, ο 15χρονος Ρομέο και ο 13χρονος Κρουζ μαζί με την μικρή του κόρη Χάρπερ, δοκιμάζουν την τεχνική του.

@davidbeckham @brooklynbeckham @victoriabeckham #salt #saltbae #saltlife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) στις 12 Φεβ, 2018 στις 1:05 μμ PST

Ο σεφ βγάζει γρήγορα-γρήγορα δύο μεγάλα κόκαλα, με την Χάρπερ να κοιτά με δέος. Και στη συνέχεια προτρέπει τους δύο νεαρούς να δοκιμάσουν να αλατίσουν το κρέας.

Ο Ρομέο και ο Ντέιβιντ συνεργάστηκαν για να αλατίσουν το κρέας – αφήνοντας την Χάρπερ υστερική.

Η οικογένεια Μπέκαμ είναι γνωστοί οπαδοί του εστιατορίου του Salt Bae, με τον Ντέιβιντ και το γιο του να έχουν ξανακάνει την περίφημη κίνηση με το αλάτι κατά τις επισκέψεις τους νωρίτερα αυτό το μήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ